Rendezvényeink

Településünk évről-évre számos programmal várja az idelátogatókat és a helyi lakosokat. A fontosabb szászvári rendezvények a Szász-VÁRnap júniusban, a Falunap augusztusban. Ősszel szüreti felvonulást, télen adventi vásárt is rendez településünk.

A 2021. évi teljes rendezvénynaptárunk elérhető itt. 

Immáron hagyományőrző jelleggel került megrendezésre Szászváron az adventi vásár. Évről-évre rengeteg ötletes portékával, kézműves vásárfiával, finom sütivel , bögrében meleg teával, forralt borral, különféle kulturális programmal várjuk a hozzánk látogatókat!

Falunap

2019.08.19

Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap, nincs ez másképp nálunk sem. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. A helyi falunap érték, értékes programokkal, szórakozással, vidámsággal, mulatsággal. A falunap szól a fiataloknak,...

Szász-VÁRnap

2019.06.22

Az immár hagyományőrző jelleggel megvalósított programot szervezők szándéka, hogy a rendezvény a térség egyik kimagasló hagyományőrző és helyi értékeket felvonultató eseményévé nője ki magát a közeljövőben.

Szászvár Nagyközség Önkormányzat 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!